SzarvasAllas.hu - Szarvasi álláskeresők és álláskínálók információs portálja. - SzarvasAllas.hu | Az ingyenes szarvasi állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160


Segítség a SzarvasAllas.hu állás információs portál működéséhez, használatához.

Tisztelt szarvasi álláskereső, álláskínáló látogatónk!

A SzarvasAllas.hu portált abból a célból hoztuk létre, hogy a(z) szarvasi munkahely kínálók és munkahely keresők, könnyen és hatékonyan rátaláljanak egymásra. A SzarvasAllas.hu lapon magánszemélyek és vállalkozások egyaránt meghirdethetik álláslehetőségeiket.

Cégünk országosan üzemeltet álláskereső portálokat, melyek egyszerűen és hatékonyan biztosítják az álláskeresőknek a munkahely gyors megtalálását, illetve a munkaerő keresőknek számos jelentkezőt biztosít.

Normál megjelenés - díjmentes álláshirdetés:

Kiemelt megjelenés - fizetős álláshirdetés:

A kiemelt hirdetések fizetésének menete:

Kedvenc állásajánlat - fizetős álláshirdetés:
 • Az oldal jobb felső frekventált sarkában, piros felületen található a "Kedvenc állásajánlat!" box. A felület erőteljesebb kiemelést biztosít a kiemelendő hirdetések számára. Kedvenc állásajánlatból egyszerre csak egyet lehet elhelyezni az oldalon, ezt a kiemelést csak azok a hirdetők igényelhetik, akiknek már van kiemelt megjelenése az SzarvasAllas.hu-n. A "Kedvenc állásajánlat!" díja +15.000,- ft+áfa / 1hét.

 

Egyedi hirdetési doboz - fizetős álláshirdetés:


Álláshirdetés feladás lépései:


I. Álláshirdetés szerkesztése

 1. Klikkeljen a nyitóoldalon található "Álláshirdetés feladása" gombra.
 2. Válassza ki, hogy állást kínál vagy állást keres.
 3. Válassza ki, hogy álláshirdetése melyik kategóriába kerüljön.
 4. Adja meg az álláshirdetés címét, a meghirdetésre kerülő pozíció elnevezését. Pl. "Logisztikai vezető"
 5. Válassza ki a meghirdetett állás területi lokalizációját, elhelyezkedését. Az egyéb gombra kattintva olyan település nevet is megadhat, ami nem szerepel a legördülő listában.
 6. Rögzítse az álláshirdetése szövegét. Ha álláshirdetésére nem kívánja engedélyezni az Online jelentkezési (10-es pont) formát, akkor a hirdetés szövegében meg kell adnia az elérhetőségi adatait!
 7. Rögzítse az állást meghirdető cég vagy magánszemély nevét.
 8. Adja meg az álláshirdetést feladó cég vagy magánszemély honlapjának a címét.
 9. Rögzítse az állást feladó cég vagy magánszemély e-mail címét. Az itt megadott e-mail cím a hirdetésben nem fog megjelenni. (Az online érdeklődés az itt megadott címre fog megérkezni.)
 10. Engedélyezheti, hogy álláshirdetésére a weboldalon keresztül, Online is tudjanak jelentkezni az érdeklődők. (Javasolt beállítás.) Az érdeklődő az Online jelentkezés során a portálon keresztül, az önéletrajzát és a motivációs levelét is feltöltheti az álláshirdetést meghirdető részére.


II. Álláshirdetés ellenőrzése

A második lépésben lehetősége van az álláshirdetése szövegének az ellenőrzésére, tetszés szerinti módosítására vagy elvetésére.


III. Álláshirdetés jóváhagyása

A harmadik lépésben jóváhagyhatja álláshirdetését. A jóváhagyást követően kollégáink ellenőrzik a hirdetés szövegét, majd az elbírálásuk után az álláshirdetés megjelenik a SzarvasAllas.hu portálon.

Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bírálja el a közzétett hirdetéseket. Üzemeltető a hirdetések törlésére fenntartja a jogot, ha az nem álláshirdetés, illetve nem valós álláshirdetés. Valós álláshirdetésnek számít a tényleges, legális munkaadói és munkavállalói munkaviszony, valamint vállalkozói szerződéses megbízás létesítését célzó hirdetés.

Az alábbi szabályok be nem tartása automatikusan a hirdetés törlését, moderálását vagy javítását vonja maga után.

Egyéb kérdés, árajánlat kérés esetén hívja az alábbi számot: 0670/673 6160

Moderálási alapelvek, tartalmi, formai követelmények:

 1. A hirdetési szövegekben a magyar nyelvtani szabályok betartása kötelező (helyesírás, vesszőhasználat, sortörés, stb.). Az igénytelen, hibáktól hemzsegő hirdetések elutasításra kerülnek!
 2. A hirdetés címe nem állhat egy vagy két szóból. A hirdetés címe olyan egy értelmes mondat kell, hogy legyen, ami a hirdetés lényegét fogalmazza meg, emeli ki. A pár szavas, hiányos hirdetéseket töröljük a rendszerből.
 3. A hirdetés nem tartalmazhat kapitális betűstílust, a kapitális betűméret használata, csak a magyar nyelvtani szabályok szerint engedélyezett pl. mondat elején. NE használjon csupa NAGYBETŰT és egynél több felkiáltójelet. Használja a szóköz billentyűzetet a szavak/szöveg tagolásához. Amennyiben ennek ellentétét észleljük, a hirdetés törlésre kerül.
 4. Tényleges, legális munkaadói és munkavállalói munkaviszony, valamint vállalkozói szerződéses megbízás létesítését célzó álláshirdetések kerülhetnek fel a honlapra.
 5. Tilos 40 napon belül 2x feladni ugyanazt a hirdetést. Az ezt a szabályt kijátszani próbálok végleges eltiltást kapnak az oldal használatától. (Pl.: Ugyanaz a hirdetés más címmel való közzététele.)
 6. Tilos valótlan álláshirdetést feladni.
 7. Valódi cégnév vagy név megadása kötelező a hirdetés feladásakor!
 8. A hirdetésben nyilvánosan szerepelnie kell a jelenlegi törvénykezés szerint a hirdető valamely elérhetőségének (telefonszám vagy e-mail cím). Amennyiben ez hiányzik, a hirdetés törlésre kerül!


A moderálási alapelvek betartásával hirdetése hatékonyabb lesz, a felhasználók pedig könnyebben eligazodnak a hirdetések között.

Fontos javaslat:

A hirdetés feladása során a pozició megnevezése ugyanolyan fontos vagy fontosabb mint maga a hirdetés. A pozició megnevezésénél foglalja össze 1 mondatban a teljes hirdetés tartalmát. Az 1-2 szavas címek (pozició elnevezések) nem hatékonyak, a látogatók számára semmitmondóak.

Példák a helyes pozició elnevezésekre:

"Szarvason gyermekruha üzetünkbe szakképzett eladót keresünk"
"Szarvasi üzletbe keresünk pék végzettséggel rendelkező munkavállalókat"
"Pultos felszolgálót keresek szarvasi étterembe, akár azonnali kezdéssel"

Továbblépés az álláshirdetés feladásához >>

  Kiemelt megjelenés!

  Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] szarvasallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160